Healing inloopmiddag Karbonkel: healing en edelstenen

Ik had pasgeleden een leuk gesprek met een roze calciet. Ik was in edelsteenwinkel Karbonkel, het was bijna sluitingstijd en er waren geen klanten. Dus ik had de tijd. Ik had gelezen dat roze calciet healing op afstand kan versterken en ik was nieuwsgierig of dat zo was. Maar hoe kwam ik daarachter? Ik besloot het ze gewoon te vragen.

Goed gesprek

Eerst nam ik een gepolijst stuk. Dat zette ik voor me neer op tafel. Ik maakte contact met de steen en voelde zijn energie. ‘Kun jij me helpen bij healing op afstand?’ vroeg ik. Het was niet zo dat de steen ‘ja, dat kan ik’ zei. Maar ik kreeg wel een heel warm en liefdevol gevoel vanbinnen. Dat vatte ik op als een bevestiging. Hetzelfde deed ik met een groter ruw stuk roze calciet. Dat was zelfs nog sterker. De liefdevolle energie van deze steen drong door tot in mijn hart en ik voelde dat de steen mij spontaan begon te healen. Wat is het toch een voorrecht om te mogen werken met deze bijzondere steenwezens!

Stenen als healers

Rozenkwarts

Stenen zijn fantastische healers. Ik heb al een aantal keren getuige mogen zijn van hun helende kracht als ik ze inzet bij healing. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Zo heb ik mijn moeder eens een healing gegeven met Lemurisch zaadkristal, een speciaal soort bergkristal. Ze had last van haar rug. Ik ging met de punt van het kristal over haar ruggengraat van boven naar beneden. Na afloop vertelde ze mij dat ze een heerlijk verkoelende energie had voelen stromen die haar pijn verlichtte. Deze verkoelende energie bleef ze nog een hele tijd navoelen.

Stenen bij de healing inloopmiddag

Tijdens de vorige healing inloop van 26 november gebeurde er iets soortgelijks. Ik had intuïtief een stuk rozenkwarts meegenomen. Er meldde zich een jonge vrouw bij mij die graag een healing wilde. Eerst drumde ik op mijn sjamanistische drum en ik zag aan haar dat dat al veel losmaakte. Al snel ‘wist’ ik dat het tijd was om de rozenkwarts in te zetten. Ik hield de steen ter hoogte van haar hart, waarop zij spontaan begon te huilen. Ik schrok hier niet van, zij ook niet. Ze liet haar tranen lopen, gaf zich eraan over. Het was oud verdriet dat eruit kwam. De hartenenergie van de rozenkwarts zette het in beweging, waardoor het eindelijk kon gaan stromen. De steen sprak energetisch tot haar: ‘Ja, jij mag er zijn. Jij bent kostbaar.’

Hoe doet ze dat toch?

Hoe wist ik dat ik voor mijn moeder het Lemurisch zaadkristal en voor de jonge vrouw de rozenkwarts moest gebruiken? Ik heb geen idee. Toen ik mijn moeder healde, bleef ik steeds dat Lemurusch zaadkristal voor me zien. Het beeld verdween niet, dus ging ik het uiteindelijk halen. En het werkte. Sindsdien ben ik edelstenen gaan inzetten voor healing bij anderen. Als ik weet dat ik ga healen, vraag ik van tevoren aan een aantal stenen: ‘Moet ik je meenemen?’ En bij sommige, zoals de vorige keer met die rozenkwarts, krijg ik dan dat ‘positieve’ gevoel dat ik ook bij de roze calciet kreeg. Zo ‘praat’ ik met edelstenen. En zij ‘praten’ terug.

Healing inloopmiddag 17 december

Ben je nieuwsgierig geworden naar de helende kracht van edelstenen? Wil je wel eens een sjamanistische healing van mij of een energetische healing van Ienke Goldewijk ervaren? Kom dan op 17 december tussen 12.00 en 15.00 uur naar edelsteenwinkel Karbonkel in Zeist. Ienke en ik organiseren dan weer een healing inloopmiddag. Je kunt een korte healing van 15 minuten van ons ontvangen voor een heel vriendelijk prijsje. En dan kun je óók nog eens snuffelen tussen al die mooie edelstenen in de winkel! Geweldig toch?

Wil je liever een persoonlijk consult van Ienke of van mij? Stuur dan een mailtje naar Ienke (energetische healing): info@ienkegoldewijk.nl.

Of naar mij (sjamanistische healing en edelsteenleggingen): info@ararahealing.nl.

Wij hopen jullie te ontmoeten op 17 december!

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *