Ienke Goldewijk

Ienke Goldewijk

Mijn naam is Ienke Goldewijk en ik ben creatief therapeut, droomcoach en energetisch werker (healer). Door alles wat ik doe loopt een rode draad. Ik hou van creatief bezig zijn, of dat is door middel van dromen, dans, grafisch ontwerp, schrijven, ondernemen of energiewerk, wandelen of spelen, dat maakt niet uit.
In mijn rugzak zit inmiddels een bonte verzameling van  ervaringen, lessen, trainingen en specialisaties die samen een stevig draagvlak hebben gewoven voor het uitvoeren van dat wat ik het liefste doe: bijdragen aan een speelse en positieve vibe en ruimte maken voor Lichtheid.

Wat ik doe?

Ik heb een uitgebreid kleurenpallet en dat gebruik ik dan ook graag. Ik ben afgestudeerd vaktherapeut (Creatieve therapie beeldend), droomcoach en energetisch werker en leid met veel plezier dromencirkels. In samenwerking met Ananda Utrecht bied ik op de donderdag droom- en healingconsulten aan. Samen met Wendela Copijn heb ik een Stiltecentrum opgericht waarbij we tweemaal per maand, tussen de edelstenen en in de natuur, meditaties aanbieden.Je kunt inmiddels mijn boek Dromen, de Heilige Nachten door bestellen en zo her en der ontwerp ik flyers, logo’s en wordpress-sites en werk ik in de edelstenenwinkel Karbonkel, te Zeist. Owja, en ik heb deze site natuurlijk uit de spreekwoordelijk mouw geschud…

Wil je meer weten? Kijk dan op IenkeGoldewijk.nl