Ienke Goldewijk

Even over mijn foto; een oplichter in hart en nieren. Ik rook niet. Maar wat is nou een mooier voorbeeld dan een sigaret dat een vuurtje nodig heeft, sprekende over oplichten?

Ienke Goldewijk

Nou ja, er zijn vast betere voorbeelden… Eigenlijk vind ik de foto gewoon leuk, ik was aan het spelen bij de kringloop, met mijn moeder.

Over mij?

Door alles wat ik doe loopt een rode draad. Ik hou van creatief bezig zijn, of dat is door middel van dromen, dans, grafisch ontwerp, schrijven, ondernemen of energiewerk, wandelen of spelen, dat maakt niet uit.
In mijn rugzak zit inmiddels een bonte verzameling van  ervaringen, lessen, trainingen en specialisaties die samen een stevig draagvlak hebben gewoven voor het uitvoeren van dat wat ik het liefste doe: bijdragen aan een speelse en positieve vibe.

Wat ik doe?

Ik heb een uitgebreid kleurenpallet en dat gebruik ik dan ook graag. Ik ben afgestudeerd vaktherapeut (Creatieve therapie beeldend), droomcoach en energetisch werker en leid met veel plezier dromencirkels. Samen met Wendela Copijn heb ik een Stiltecentrum opgericht waarbij we tweemaal per maand, tussen de edelstenen en in de natuur, meditaties aanbieden. In samenwerking met Maarten Jansen -zijn heerlijk muzikale pallet- organiseren we salsa dansevenementen in Utrecht en omstreken. Zo her en der ontwerp ik flyers, logo’s en wordpress-sites en werk ik in de edelstenenwinkel Karbonkel, te Zeist. Owja, en ik heb deze site natuurlijk uit de spreekwoordelijk mouw geschud…

Wil je meer weten? Kijk dan op IenkeGoldewijk.nl