Corinne Hendriks

Even voorstellen. Mijn naam is Corinne, maar wie ben ik en wat doe ik? De foto’s die je hier ziet, lichten een tipje van de sluier op. (Ja, ook in dat opzicht wordt hier opgelicht.) Want ik sta erop met veren van de blauw-gele ara.

Over mij

De ara is een belangrijke vogel voor mij, omdat het mijn totemdier is. Dit wist ik niet totdat ik een sjamanistische opleiding ging volgen. Ik heb Ara niet zelf uitgekozen Een totemdier kiest jou als je je aardse leven begint. Ara inspireert me en helpt me in te zien dat ik eigenlijk een vrije en blije vogel ben die hoog kan vliegen. De enige die me aan de grond houdt, dat ben ikzelf. Ik ben kleurrijk en creatief en ik hou ontzettend van schrijven en (spelen met) taal.

Wat ik doe

Ik heb, nieuwsgierig en zoekend als ik ben, verschillende dingen gedaan in allerlei richtingen. Van biologisch-dynamische landbouwschool tot een studie Nederlands aan Universiteit Utrecht. Ook in spiritueel opzicht is er al van alles op mijn pad gekomen. Ik ben bekend met Een Cursus In Wonderen en heb ooit een opleiding Transpersoonlijk Coachen gedaan. Een paar jaar geleden heb ik eindelijk geluisterd naar mijn hart dat al lang riep: Sjamanisme! Momenteel volg ik een opleiding Sjamanistisch Healer. Ik werk al heel lang en met veel plezier bij edelstenenwinkel Karbonkel in Zeist en heb daar ontzettend veel geleerd over edelstenen. Plannen die ik heb zijn: een healingpraktijk beginnen en een eigen website waarop ik al mijn verhalen publiceer.