Workshop Kies de steen die bij je past

Op donderdag 20 april van 20.00 tot 21.30 geven Wendela Copijn en ik de workshop ‘Kies de steen die bij je past’.

In deze workshop leer je met behulp van de lichaamspendel een steen uit te kiezen die op dat moment bij je past. De lichaamspendel is een manier van pendelen waarbij je je hele lichaam gebruikt. Je hebt dus geen gewone pendel nodig. Je lichaamsbewustzijn reageert op de energie van edelstenen en kan zo aangeven of een steen wel of niet geschikt voor je is. Je lichaam wordt bijvoorbeeld naar voren getrokken als je een steen vasthoud die passend is en naar achteren geduwd als je een steen vasthoud die niet goed voor je is. Maar er kunnen ook andere bewegingen ontstaan, dit is voor iedereen persoonlijk. We leggen je er alles over uit in de workshop. Maar er is vooral ook tijd om zelf te onderzoeken en te proberen. Er zullen glaasjes klaarstaan met verschillende soorten stenen erin die je naar hartenlust uit mag proberen.

Je kunt naar deze workshop komen met een bepaalde vraag of thema. Misschien zoek je een steen die helpt om beter te slapen. Of een steen die je ondersteunt in je zelfvertrouwen. Of een steen die rust geeft. Of… de mogelijkheden zijn eindeloos. Stenen kunnen behulpzaam zijn bij veel klachten en thema’s. Wat het ook is, er zal zeker een steen voor je bij zitten.

Je kunt ook ‘blanco’ naar de workshop komen, zonder specifieke vraag. Je wilt gewoon een steen die op dat moment passend voor je is, die aansluit bij jouw energie, die prettig voelt. Ook dan kun je de lichaamspendel prima gebruiken om de juist steen uit te kiezen.

Heb je een steen uitgekozen, dan gaan we daarna een meditatie doen met deze steen. Zo maak je echt contact met de steen. We zetten een intentie in de steen, vragen hem als het ware om hulp en ondersteuning. Tijdens de meditatie ervaar je de energie van de steen, of dat nu door beelden, voelen, horen of ‘weten’ is. En misschien heeft de steen en het wezen dat eraan verbonden is wel een boodschap voor je.

Toen ik deze workshop op 2 maart met Ienke Goldewijk gaf, wisselden de deelnemers prachtige ervaringen met elkaar en met ons uit. De mensen hadden verrassende, krachtige en/of liefdevolle beelden tijdens de meditatie. Ook gaven ze aan helemaal tot rust te zijn gekomen.

Na afloop mag je steen mee naar huis nemen, zodat hij je verder kan ondersteunen.

Wil je meedoen? Meld je aan via www.karbonkel.nl of www.ararahealing.nl.

Kosten: €22,50

Locatie: Edelsteenwinkel Karbonkel, Steynlaan 28, Zeist.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *