Sjamanistische en energetische healing; kom het ervaren

Op 24 september, tussen 11.00 en 13.00  aanstaande stelt edelsteenwinkel Karbonkel in Zeist haar prachtige ruimte beschikbaar voor helende praktijken.

Je kunt hier een korte healing krijgen van oplichtster Corinne Hendriks of Ienke Goldewijk.

Wat is een Healing?

Een healing is een uitwisseling van energie. Kort gezegd laten wij jou werken op energetisch niveau en ondersteunen wij dit proces.

Wat er tijdens een healing gebeurt is het (in de energie) creëren van een veilige ruimte, met oordeel loze aandacht voor wie jij wezenlijk bent. Door het op gang brengen van de stroom van vastgezette energie ontstaat er een positief effect op de stroming, waardoor je ballast los kunt laten. Energie of zielsdelen van jou die “verloren” zijn geraakt helpen we terug de weg te vinden naar jou.

Door de sjamanistische en energetische healing rituelen en liefdevolle aandacht ontstaat er de mogelijkheid om dingen op een dieper niveau los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe kansen.

Het kan zijn dat je niet direct iets voelt of merkt, maar dat in de dagen na de sessie oude thema’s opspelen. Dat wat je los hebt gelaten kan en zál zich nog eens aandienen en je bent nu meer dan ooit in staat om de regie te nemen over jouzelf en je eigen leven.

Privésessie

Heb je het momenteel moeilijk dan kun je ook een individueel consult aanvragen. Laat ons weten of graaf geholpen wil worden door Corinne of Ienke.

Tot 24 september!

We werken op volgorde van binnenkomst, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Tot dan!

About Author