Sjamanistische en energetische healing bij edelsteenwinkel Karbonkel

Op 22 oktober aanstaande, tussen 12.00 en 15.00 uur, is er een healing inloopmiddag bij edelsteenwinkel Karbonkel.

Je kunt dan voor een klein bedrag een korte healing krijgen van oplichtster Ienke Goldewijk of Corinne Hendriks.

Wat is een healing?

Een healing is een uitwisseling van energie. Kort gezegd laten wij jou werken op energetisch niveau en ondersteunen wij dit proces.

Wat er tijdens een healing gebeurt is het (in de energie) creëren van een veilige ruimte, met aandacht zonder oordeel voor wie jij wezenlijk bent. Door het op gang brengen van de stroom van vastgezette energie ontstaat er een positief effect op de stroming, waardoor je ballast los kunt laten. Energie of zielsdelen van jou die “verloren” zijn geraakt, helpen we de weg terug te vinden naar jou.

Door de sjamanistische en energetische healingrituelen en liefdevolle aandacht ontstaat er de mogelijkheid om dingen op een dieper niveau los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe kansen.

Het kan zijn dat je niet direct iets voelt of merkt, maar dat in de dagen na de sessie oude thema’s opspelen. Dat wat je los hebt gelaten kan en zál zich nog eens aandienen en je bent nu meer dan ooit in staat om de regie te nemen over jouzelf en je eigen leven.

Een klein, maar groot succes

De healing inloop van september was een klein, maar toch groot succes. Klein, omdat er een bescheiden opkomst was. Groot, omdat alle deelnemers, zowel de gehealden als de healers, er veel aan gehad hebben. Van de degenen die de healing ontvingen, kregen we onder andere terug dat ze tot rust en tot inzicht kwamen. De sfeer werd als prettig en ontspannen ervaren.

Voor ons healers is het altijd weer heerlijk om te doen. De verbinding te ervaren met de ander en met onze spirituele helpers. Een doorgeefluik te zijn voor al deze liefdevolle energie. Dat is wat dit ‘werk’ zo mooi maakt.

Privésessie

Wil je liever een-op-een contact? Of een langere sessie waarin er ruimte is voor meer aandacht voor het thema of probleem waaraan je wil werken? Dan kun je ook een individueel consult aanvragen. Laat ons weten of je graag geholpen wil worden door Corinne of Ienke.

Tot 22 oktober!

We werken op volgorde van binnenkomst, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Tot dan!

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *