Pieter de Jong

Ik ben Pieter de Jong en woon in het dorpje Schalkhaar, nabij Deventer, samen met mijn vrouw Dietske. We hebben samen een zoon, Sylvian, die begeleid woont op een locatie vlakbij ons huis.

In mijn dagelijks leven werk ik als psychotherapeut bij een grote GGZ-instelling in het oosten van Nederland en heb ook een klein praktijkje aan huis, waarin ik probeer de spirituele dimensie te koppelen aan het aardse. Voortkomend vanuit mijn missie het licht van waar ik – en allen – komen tot expressie te laten komen in mijn leven en werk.

Soms reikt die spirituele dimensie wat verder naar beneden. Ik ontmoette in 2009 mijn twin flame en dat heeft veel geopend in mij, waaronder een kundalini proces dat nu al jaren mijn lichaam – en vooral mijn hoofd – tracht te transformeren. In mijn dromen probeer ik dat proces te volgen, naast de psychologische veranderingen die gepaard gaan met, simpelweg, ouder worden.

Dromen, meditatie, veranderde bewustzijnstoestanden, buitenlichamelijke ervaringen, en alle andere vergezichten binnen de grenswetenschappen en spiritualiteit boeien mij mateloos. En het uitwisselen van ervaringen hiermee met andere mensen vind ik het summum van welbevinden.

Maar ook muziek en muzikaal bezig zijn vormen voor mij een belangrijke vorm van expressie.

Op deze manier probeer ik een bijdrage te leveren aan het verder oplichten van deze wereld.

Licht, Leven en Liefde

Pieter.