Auteur Lenie van Schie

Lenie van Schie werkt als GZ-psycholoog en coach vanuit een lichaamsgericht en spirituele achtergrond. Ze is opgeleid in onder meer de humanistische psychologie en de lichaamsgerichte psychotherapie, en heeft zich verdiept in het sjamanisme en de westerse mystiek. In de Diamantbenadering, een contemporaine spirituele school van A.H. Almaas vond ze de visie en aanpak die aansloten bij haar innerlijke pad.

“Al jong stelde ik mij tal van vragen over het leven en was er veel voor mij geheim. Ik was op zoek naar dat wat verborgen ligt onder de verschijnselen. Het was de zoeker in mij die opleidingen volgde en wezenlijk geïnteresseerd raakte in religie en spiritualiteit. Ik begon te schrijven. Al schrijvend ging ik steeds meer verbanden zien. De naam van mijn bedrijf ‘Soekja’, betekent ‘zoeken om te vinden. Mijn laatste boek ‘Langs de weg van het hart’, dat vorig jaar verscheen bij Samsara, is een boek voor een zoeker die wil vinden. Ik deel hier mijn ontdekkingen, mijn werk met klanten, en een helder kader, een landkaart voor de spirituele zoeker. Zo licht ik mijn eigen wereld op en wil ik een oplichter zijn, voor anderen.