AUTEUR CLAUDIA VAN DER ENDE

Altijd lastig, een bio schrijven. Want wie of wat ben ik? Ik heet in ieder geval Claudia, dat maakt het misschien makkelijker om te starten. Prettig om kennis te maken! Wat wil je weten, zoiets als onderstaand?

  • Favoriete boek: A Course In Miracles en De ideale vrouw is een bitch
  • Favoriete eten: Patat of spaghetti
  • Favoriete film: Something borrowed
  • Favoriete dier: mijn Golden Retriever, Lily
  • Favoriete auteur: Gary Renard en Santa Montefiori
  • Woont in: Zeist
  • Geboren: ja, denk ik (1979, Utrecht)
  • Studie: Lerarenopleiding Engels en Master in Literature: Writing, Memory, Culture
Claudia van der Ende

Het belangrijkste waar ik me mee bezig houd (als ik iets moet kiezen in mijn leven) is A Course In Miracles. Ofwel Een Cursus In Wonderen. Dit is een psychologisch/spiritueel zelfstudieprogramma van 1 jaar. Mijn ervaring? Als je hier aan begint, bereid je dan maar voor op een transformatie die de rest van je leven duurt! De Course is een uniek fenomeen, qua aanpak en gedachtegoed: het is geen ‘zachte, roze feel good spiritualiteit’. Als coach ben ik hier graag mee bezig met anderen. Daarbij maak ik gebruik van energiewerk (healing technieken) en soms ook tarot- of orakelkaarten, gewoon omdat het kan (en leuk is!). Momenteel heb ik inspiratie voor een nieuw boek.

Coaching opleiding: Life coach, Trauma coach (start 2022)
Energiewerk: basisopleiding en healing opleiding bij het CLI (Centrum voor Leven en Intuïtie)
Boek: Ketchup wel op tafel, niet op je bord